Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Εξηγήσεις


Όταν άνοιξα το μπλογκ, σχεδόν ταυτόχρονα, άνοιξα και προφιλ στο facebook, περίπου στα μέσα του Ιουλίου του 2009. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές στην Κύπρο, που περίμενα πώς και πώς, η συνάντηση με τα φαντάσματα του παρελθόντος με άφησε σοκαρισμένη και απογοητευμένη. Έσβησα τότε το μπλογκ και διέγραψα το προφίλ στο facebook.
Όμως οι καιροί και οι διαθεσεις αλλάζουν, κάποτε έγραφα στο μπλογκ αυτό σαν να ήταν το προσωπικό μου ημερολόγιο, τώρα μοιράζομαι τα πάντα με τον Ντάνιελ, και όλα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Κι όταν αποφάσισα να συνεχίσω και πάλι με το μπλογκ, γνωρίζοντας οτι εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσα να το ανανεώνω τόσο συχνά όσο παλιά, βρήκα όλες τις αναρτήσεις διαγραμμένες, μιας και είχε περάσει -σχεδόν χωρίς να το καταλάβω- περισσότερος καιρός από τους επιτρεπόμενους 3 μήνες, και έπρεπε να το στήσω από την αρχή.
Αυτό όμως δεν συνέβη με το προφίλ στο facebook, που το βρήκα όπως το είχα αφήσει. Μόνη μου διέγραψα όλες τις επαφές και τις ανακοινώσεις, μία -μία, και το άρχισα από την αρχή.
Όπως άρχισα την ζωή μου, από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου